Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava

Spectacol invitat

PURE MUSIC - Concert Maria Răducanu și Krister Jonsson

Distribuție
Autor Maria Răducanu
Program
Nu există program pentru acest spectacol !

Posedînd una dintre cele mai distincte voci din lume, Maria Răducanu întrepătrunde doina românească cu fado, Rembetiko, blues și improvizații, creînd o muzică pură, profund emoționantă și care-ți merge direct la inimă." (John Zorn – Tzadik)
"Krister este un foarte bun partener muzical, nu numai în formulele în care cântă cu mine. În orice combinaţie cântă este un fantastic ascultător şi intuieşte, este foarte atent la intenţiile celuilalt. Este un foarte bun acompaniator, ceea ce se întâlneşte rar, este o artă, este şi un solist foarte bun şi un compozitor remarcabil. E fantastic să nu fii singur pe scenă. Iar Krister pe lângă virtuozitate şi complexitate muzicală, are şi această capacitate de a fi atent la cel cu care cântă." (Maria Răducanu)
„Am emoţii enorme, mereu. Inclusiv trac, inclusiv o stare de iritare. Poate în felul meu sunt un mistic nevădit. Se întâmplă, totuşi, un mic miracol, fiindcă e atâta zbucium şi, de fapt, viaţa materială, viaţa diurnă, ceea ce trăim ca oameni obişnuiţi nu prea are legătură cu frumuseţea muzicii sau nu te duce într-acolo." (Maria Răducanu)
Foto credit: Roza Zah, respectiv Cristian Nistor
Foto credit: Mihai Barbu

Locație: Art Rock Cafe

Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava