Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava

Evenimente

Spectacolul PISICI la Centrul Cultural Siret

Spectacolul PISICI la Centrul Cultural Siret

Vineri, 25 octombrie, la ora 19:00, spectacolul PISICI se va juca la Siret, la invitația Centrului Cultural Siret!

Preț - 15 lei adulți/ 10 lei elevi

„PISICI” este o producție a Teatrului Municipal Matei Vișniec Suceava, un spectacol concert conceput de Bobo Burlăcianu și Bobi Dumitraș.
Un fel de alternativă parodică la Cats. O joacă muzicală în care câteva pisici își deapănă poveștile. La început a fost un 'miau', după care Pisica Dumnezeu a creat o lume dominată de pisici. În absența omului, pisicile îi iau locul, la pachet cu problemele aferente.
O bătrână obsedată de murături, un patron de fabrică de mobilă cu aspirații de politician, un rachet naiv, un câine reîncarnat în pisică, un cuplu cu probleme în căsnicie, și alte personaje pisicești își cântă pe rând neajunsurile sau bucuriile, în timp ce poveștile lor se întrepătrund, conectându-le într-o țesătură unică.
„PISICI” - un spectacol concert pus la cale de Fără Zahăr.
Bobo Burlăcianu, cunoscut și apreciat interpret și compozitor român, este cel care semnează regia spectacolului concert Pisici. Învață să cânte la chitară în timpul liceului și face parte din trupa de umor Patrula 0, unde îl cunoaște pe Bobi Dumitraș, viitorul coleg din trupa Fără Zahăr. La inițiativa lui Bobo, se naște la 3 ianuarie 2001, formația Fără Zahăr. Bobi este cel care-i dă numele.
În 2005, Fără Zahăr a câştigat Discul de Aur pentru vânzările primului disc.
În 2007 debutează în calitate de compozitor al muzicii din spectacolul With a Little Help from My Friends de Maria Manolescu, în regia lui Radu Apostol, de la Teatrul Național Iași. Lucrează cu teatre din București, Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara.
Artist, compozitor și umorist, membru al trupei de muzică şi de umor Fără Zahăr, cel care a scris şi versurile celor mai cunoscute piese ale formaţiei, Bobi Dumitraș s-a născut în orașul Dorohoi, județul Botoșani.
Simpaticul comediant, care a mai avut apariții în spectacole de stand-up, și-a făcut curaj să se înscrie la iUmor, cunoscuta emisiune de divertisment televizată, după ce a primit încurajările prietenilor.
„Pofta de a face stand-up mi-a venit în timp, când mi-am dat seama că nu toate glumele rimează și aș putea să le prezint și sub această formă, fără instrument muzical”, a povestit Bobi.
Premiera internațională a spectacolului „Pisici” a avut loc în Franța, pe data de 6 septembrie 2018. Reprezentația s-a ținut la Ambasada României în Franța, din Paris.

Durata spectacolului este de 70 min., iar premiera la Suceava a avut loc pe data de 15 septembrie 2018.

Regie muzicală: Bobo Burlăcianu
Versuri: Bobi Dumitraș, Bobo Burlăcianu
Muzica: FĂRĂ ZAHĂR
Ilustrații: Ana Maria Țăranu

Pisicile:
Horia Butnaru
Patronul Blănaru
Motanul călător Andrei
Cristina Florea
Cristina din cuplul Mihai și Cristina
Șoferița nesimțită Mariana
Monica fantomâța
Cătălin Ștefan Mîndru
Dumnezeu
Rachetul Alioșa
Cosmin Panaite
Câinele Vasile
Mihai din Cuplul Mihai și Cristina
Supereroul
Clara Popadiuc
Baba de la 2 – Prodanca
Adolescenta Cami


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava