Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava

  • Acasă
  • Evenimente
  • Spectacolele PiSiCi 2 și TITANICUL participă la Festivalul de Teatru Piatra Neamț 2021

Evenimente

Spectacolele PiSiCi 2 și TITANICUL participă la Festivalul de Teatru Piatra Neamț 2021

Spectacolele PiSiCi 2 și TITANICUL participă la Festivalul de Teatru Piatra Neamț 2021

După vizita din 2018, Pisicile revin anul acesta la Teatrul Tineretului, dar nu singure, ci însoțite de tot felul de alte personaje, printre care un inventator, un impresar, un purice, câțiva șoricei, un lăutar și chiar Dumnezeu. Se întorc să ne povestească prin ce peripeții mai trece neamul pisicesc, printr-o serie de istorii ritmate și hazlii.

PiSiCi 2, producție a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” se joacă în cadrul ediției din 2021 a Festivalului de Teatru Piatra Neamț, sâmbătă, 4 septembrie, de la ora 21:45, la Teatrul Tineretului.

După succesul înregistrat cu PiSiCi, protagoniștii trupei Fără Zahăr, Bobo Burlăcianu și Bobi Dumitraș au realizat un nou proiect muzical – PiSiCi 2.

„Pisicile se întorc! Şi din coruri sună!”, ne spune Bobo Burlăcianu.

„Vă întrebaţi cumva: oare ce s-a mai întâmplat în lumea pisicilor? Nu e nevoie. Vă spunem noi oricum… Pe scurt, Alioşa emigrează peste ocean, unde lucrează pentru un mare fabricant de lapte praf. Iar Andrei se întoarce acasă. În plus, mai apar în spectacol un inventator, un impresar, un purice, un iaz cu hippopotami, un sac maro, câţiva şoareci, o pisică de mare, un lăutar şi Dumnezeu. Pisica, oricum îi dai drumul, tot în picioare cade.” – Bobo Burlăcianu, regizor

Bilete găsiți aici: www.bilete.ro/pisici-2/

TITANICUL, spectacolul Teatrului Municipal „Matei Vișniec” din Suceava, se joacă în cadrul ediției din 2021 a Festivalului de Teatru Piatra Neamț, duminică, 5 septembrie, de la ora 19:00, la Palatul Copiilor.

„Am ajuns la regie din necesitatea de a exprima - mai consistent decât îmi permite actoria să o fac – lumile posibile pe care mi le imaginez. În cazul de faţă, studiul teatrului popular combinat cu explorarea genului horror au condus la universul din TITANICUL, unde am scos la lumină o parte nevăzută din vieţile noastre. O vom privi şi ne vom aminti de câteva lucruri uitate.” - Cosmin Panaite.

Regizorul spectacolului, Cosmin Panaite, este invitatul sesiunii de discuții cu publicul, „TT Talks”, ce va avea loc sâmbătă, 4 septembrie, la ora 10:00, la Muzeul de Artă Piatra Neamț.

Bilete găsiți aici: www.bilete.ro/titanicul/

 


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava