Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava

  • Acasă
  • Evenimente
  • A truth, a lie and a list of possibilities -Andreea Novac / 15 noiembrie, ora 20:00

Evenimente

A truth, a lie and a list of possibilities -Andreea Novac / 15 noiembrie, ora 20:00

A truth, a lie and a list of possibilities -Andreea Novac / 15 noiembrie, ora 20:00

15 noiembrie, ora 20.00 - online: https://eventbook.ro/program/too-good-not-to-show-it
A truth, a lie and a list of possibilities
Concept: Andreea Novac
Coregrafie şi interpretare: Andreea Belu, Cristina Lilienfeld, Andreea Novac
Sound Design: Florin Ciocan
Light Design: Alexandros Raptis
Costume: Sabina Suru
O producție Developing Art
Co-finanțat AFCN

A truth, a lie and a list of possibilities face parte din trilogia Beauty – Disgust - Utopia şi este spectacolul cu care coregrafa Andreea Novac încearcă să îşi clarifice atitudinea faţă de controversata tema a frumuseţii. Intrebarea pe care o adresează spectacolul se leaga mai ales de felul în care este produsă şi folosită frumuseţea, înţeleasă aici ca experienţă de comunicare, dezgolită de promisiuni estetice, o experienţă care se întâmplă spontan, continuu şi care, cel puţin teoretic, produce o alterare (temporară sau permanentă) a subiectului şi obiectului.

A truth, a lie and a list of possibilities îşi propune să creeze un spaţiu al reflecţiei şi reconsiderării, să deschidă apetitul pentru nuanţe, să ofere diferite grade ale unei proprietăţi instabile.

“Nu tratez frumusețea ca pe un obiect sau ca pe o calitate estetică, ci mai degrabă o înțeleg ca pe o interacțiune particulară între spectator și performer, ce implică un transfer de putere; o experiență transformatoare, mereu instabilă, subjugantă și eliberatoare în același timp.” Andreea Novac

Spectacolul a fost prezentat la Centrul Naţional al Dansului Bucureşti, Fabrica de Pensule Cluj Napoca, Teatrul FIX Iaşi și Visssual Brașov.

Too Good Not To Show It este produs de Asociația Developing Art
Co-finanțat AFCN
Parteneri: Centrul Cultural Reduta Brașov, Teatrul Municipal Matei Vișniec Suceava, Teatrul Andrei Mureșanu Sfântu Gheorghe
Parteneri media: Modernism.ro, Feeder.ro, Gala Societății Civile

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Foto: Alina Usurelu


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava