• Acasă
  • Stiri
  • Jocuri de lumini și umbre pe fațada Teatrului "Matei Vișniec" Suceava

Stiri

Jocuri de lumini și umbre pe fațada Teatrului "Matei Vișniec" Suceava

Jocuri de lumini și umbre pe fațada Teatrului "Matei Vișniec" Suceava

https://www.monitorulsv.ro/Local/2019-05-18/Jocuri-de-lumini-si-umbre-pe-fatada-Teatrului-Matei-Visniec-Suceava

de 

 

estivalul Zilele Teatrului "Matei Vișniec" Suceava a debutat joi seara, la 21.30, cu un spectacol de mapping - lumini și umbre proiectate pe fațada clădirii instituției culturale.

Spectacolul vizual și acustic este realizat de Andrei Cozlac, cu implicarea actorului Răzvan Bănuț – vocea.

Timp de un sfert de oră, fațada clădirii teatrului sucevean a fost animată cu fel de fel de umbre mișcătoare, culori vii, text și imagini mișcătoare, încadrate exact după dimensiunile clădirii, ținându-se cont de elementele de pe fațada acesteia.

Spectatorii au ocupat parțial sensul giratoriu de la Cinema Modern, fiind flancați de polițiști locali dotați cu veste fosforescente, astfel încât șoferii să fie atenți la cum circulă, mai ales că, pentru o vizibilitate mai bună, a fost necesară oprirea unora dintre lămpile de iluminat public.

Cum nici prezența acestora nu a fost de ajuns să-i domolească pe unii șoferi, care, în loc să încetinească, văzând oameni în stradă și spectacol, goneau ca apucații pe lângă mulțimea adunată în stradă, la un moment dat au fost reaprinse luminile.

Spectacolul de mapping pe clădirea TMMVS va fi reluat pe 30 mai, tot la 21.30, la închiderea Zilelor Teatrului "Matei Vișniec".

 


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava