Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava

Evenimente

Turneul internațional al TMMSV continuă la Changé

Cu prilejul reînfrățirii orașelor Suceava și Laval, turneul Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava va trece și prin Laval și Changé, unde va prezenta două spectacole.

 

Sâmbătă, 8 septembrie 2018, începând de la ora 20:30 se joacă la Changé spectacolul KEBAB, de Gianina Cărbunariu, în regia lui Daniel Iordan. 

 

KEBAB a mai avut o prestație în acest turneu la Paris miercuri, 5 septembrie, în Sala Bizantină a Palatului Behague cu o sală arhiplină, un spectacol care a emoționat deopotrivă publicul român și francez, critici de teatru și directori de teatre, toate acestea au făcut ca a doua seară a turneului internațional al Teatrului Municipal Matei Vișniec la Paris să fie un real succes.

KEBAB este povestea a trei tineri români care, din motive personale, părăsesc țara din dorința de a se realiza în Irlanda. Motivul fiecăruia dintre ei este diferit dar, în același timp, este plin de speranță. Caruselul în care sunt prinși, ambiția dusă la extrem fac din ei victime și călăi. Textul abordează subiectul traficului de persoane, o realitate, din păcate, extrem de des întâlnită în țara noastră.

Distribuție:

Mădălina – Ioana Nichita

Bogdan – Bogdan Amurăriței

Voicu – Răzvan Bănuț


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava