Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava

Evenimente

Spectacolul muzical PISICI - premiera la Paris

Joi, 6 septembrie 2018, începând de la ora 18:00 se joacă la Paris cea de a treia piesă din turneul internațional din Franța al TMMVS - Pisici,  un spectacol concert pus la cale de trupa Fără Zahăr. Conceput de Bobo Burlăcianu (regie) și Bobi Dumitraș (versuri), Pisici este un fel de alternativă parodică la Cats. Spectacolul este găzduit de Palatul Behague,  reședința Ambasadorului României în Republica Franceză.

Este pentru prima dată când Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava joacă în străinătate. Ba mai mult, premiera unui nou spectacol produs de TMMVS va avea loc la Paris.

Pisici e un spectacol concert produs de Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava, conceput de Fără Zahăr. O joacă muzicală în care câteva pisici își deapănă poveștile. La început a fost un "miau", după care Pisica Dumnezeu a creat lumea. O bătrână obsedată de murături, un patron de fabrică de mobilă cu aspirații de politician, un rachet, un câine reîncarnat în pisică, un cuplu cu probleme în căsnicie și alte personaje pisicești își cântă pe rând neajunsurile sau bucuriile, în timp ce poveștile lor se întrepătrund, conectându-le într-o țesătură unică.

https://zoomfranceroumanie.wordpress.com/2018/09/03/onyva-le-theatre-matei-visniec-de-suceava-en-tournee-a-paris-le-4-5-et-le-6-septembre/


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava