Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava

Evenimente

Ultima oprire a turneului internațional al TMMVS - Laval

Ultima prestație a trupei TMMVS în turneul din Franța va fi duminică, 9 septembrie în orașul Laval, oraș înfrățit cu municipiul Suceava, cu spectacolul Pisici,  un spectacol concert pus la cale de trupa Fără Zahăr.  Conceput de Bobo Burlăcianu (regie) și Bobi Dumitraș (versuri), Pisici este un fel de alternativă parodică la Cats. 

Spectacolul Pisici a avut premiera la Paris joi, 6 septembrie în Sala Bizantină a Palatului Behague,  reședința Ambasadorului României în Republica Franceză, premieră care s-a bucurat de un real succes.

Pisici e un spectacol concert produs de Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava, conceput de Fără Zahăr. O joacă muzicală în care câteva pisici își deapănă poveștile. La început a fost un "miau", după care Pisica Dumnezeu a creat lumea. O bătrână obsedată de murături, un patron de fabrică de mobilă cu aspirații de politician, un rachet, un câine reîncarnat în pisică, un cuplu cu probleme în căsnicie și alte personaje pisicești își cântă pe rând neajunsurile sau bucuriile, în timp ce poveștile lor se întrepătrund, conectându-le într-o țesătură unică.

 


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava