Stiri

Noi ecouri la Paris!

O sală arhiplină, un spectacol care a emoționat deopotrivă publicul român și francez, critici de teatru și directori de teatre, toate acestea au făcut ca a doua seară a turneului internațional al Teatrului Municipal Matei Vișniec la Paris să fie un real succes. 
KEBAB, pe textul Geaninei Cărbunariu și în regia lui Daniel Iordan, materializat într-o prestație extraordinară a actorilor suceveni Bogdan Amurăriței, Răzvan Bănuț și a actriței Ioana Nichita, au ridicat sala în picioare în ropote de aplauze, sub privirile admirative ale primarului Municipiului Suceava, Ion Lungu, aflat în sală împreună cu delegația oficială care va însoți echipa de teatru și la Laval.
Aplauzele îndelungate au răsplătit și prezența dramaturgului Matei Vișniec care a oferit publicului o emoționantă prezentare a realizărilor teatrului sucevean care cu mândrie îi poartă numele. 

Joi, 6 septembrie 2018, începând de la ora 18:00 se joacă la Paris cea de a treia piesă din turneul internațional din Franța al TMMVS - Pisici,  un spectacol concert pus la cale de trupa Fără Zahăr. Conceput de Bobo Burlăcianu (regie) și Bobi Dumitraș (versuri), Pisici este un fel de alternativă parodică la Cats. Spectacolul este găzduit de Palatul Behague,  reședința Ambasadorului României în Republica Franceză.

 

foto: ICR Paris


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava