Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava

Spectacol invitat

Love me tinder

Distribuție
Autor Kata Győrfi
Program
Nu există program pentru acest spectacol !

 „LOVE ME TINDER” de Kata Győrfi, regia Cosmin Panaite, este un spectacol despre tineri și căutările lor, despre dragoste neîmpărtășită, despre vulnerabilitatea de a fi tu însuți în prezența unei persoane pe care abia ai cunoscut-o. Spectacolul vorbeşte cu multă candoare despre dificultăţile noastre de a relaţiona cu alţi oameni, în contextul în care ne desfăşurăm vieţile tot mai mult în mediul online. Experienţa folosirii unei aplicaţii de dating, precum Tinder, este diferită pentru fiecare persoană, în funcţie de aşteptări şi căutări. Nevoia de a nu fi singur, nevoia de validare, nevoia de a interacţiona cu alte persoane ia forme noi în epoca digitală. Ne lăsăm conduşi doar de aparenţe? Încercăm, în vieţile noastre reale, să optimizăm algoritmii, precum în virtual?
Un spectacol simplu şi sincer, cu muzică live interpretată de actori, în care veţi putea urmări 4 noi studenţi actori, cooptaţi în echipa Fabulinus după castingul organizat la finalul anului 2021.

Textul spectacolului a fost scris de către Kata Győrfi în 2017, în cadrul programului de dezvoltare a dramaturgiei contemporane româneşti „Drama 5 – rezidențe de creație”, ediția a II-a, organizat de Reactor de creaţie şi experiment Cluj-Napoca.
Kata Győrfi (n. 1992, București) scrie și curatoriază evenimente culturale. Publică poezie în reviste de literatură maghiare din România și Ungaria încă din 2012. Primul său volum de poezii, intitulat „Te alszol mélyebben” (Tu dormi mai adânc), a apărut în 2019 la editura Jelenkor (Budapesta). În prezent lucrează la un al doilea volum de poezii și la o altă piesă de teatru, intitulată „Kondi”, care va avea premiera în septembrie 2022.

LOVE ME TINDER - Teatrul Studențesc „Fabulinus” Suceava

Regia: Cosmin Panaite
Autor: Kata Győrfi
Distribuția: Irina Coștiug, Anna Dulgher, Irinel Rusu, Nicu Zamari, Luminița Andruh, Radu Andonie
Regia tehnică: Ilie Doroftei
Durata spectacolului: 1h

Foto credit: Luana Popa

Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava