Spectacol invitat

Fram, ursul polar

Fram, ursul polar
Distribuție
Regie Toma Hogea
Autor după Cezar Petrescu

Actori Oana Asofiei, Renata Voloşcu, Florin Iftode, Marius Rusu, Andrei Iurescu, Adelina Cojocariu, Pavel Petraşi, Alin Gheorghiu, Ana Apetrei
Program
Nu există program pentru acest spectacol !

« „Fram, ursul polar” este o poveste, din lumea circului, dorită și mult așteptată de copii. Transpunerea scenică aduce, pe scena Teatrului „Vasilache”, un spectacol plin de culoare, cu o muzică originală deosebită, cu actori, cu păpușari desăvârșiți, cu numere de pantomimă, specifice lumii/arenei circului, cu momente coregrafice de excepție și cu actori – păpușari care ating nivelul și măiestria textului.
Spectacolul „Fram, ursul polar” aduce la rampă o multitudine de „ingrediente” specifice artei păpușărești: actorie, muzică, dans, mânuire păpuși (tip wayang și tip bunraku) și, nu în ultimul rând, o bună dispoziție și o plăcere reală a jocului din partea actorilor.
„Fram, ursul polar” este un spectacol pentru toate vârstele: copii (preșcolari și școlari mici), educatori, părinți și bunici!» (Toma Hogea, regizor artistic)

Distribuţia: Oana Asofiei, Renata Voloşcu, Florin Iftode, Marius Rusu, Andrei Iurescu, Adelina Cojocariu, Pavel Petraşi, Alin Gheorghiu, Ana  Apetrei

 

Recomandat copiilor cu vârsta între 5 şi 10 ani

Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava