Spectacle invité

Fram, ursul polar

Fram, ursul polar
Distribuție
Directeur Toma Hogea
Auteur după Cezar Petrescu

Acteurs Oana Asofiei, Renata Voloşcu, Florin Iftode, Marius Rusu, Andrei Iurescu, Adelina Cojocariu, Pavel Petraşi, Alin Gheorghiu, Ana Apetrei
Programme
Il n'y a pas de calendrier pour ce spectacle !

« „Fram, ursul polar” este o poveste, din lumea circului, dorită și mult așteptată de copii. Transpunerea scenică aduce, pe scena Teatrului „Vasilache”, un spectacol plin de culoare, cu o muzică originală deosebită, cu actori, cu păpușari desăvârșiți, cu numere de pantomimă, specifice lumii/arenei circului, cu momente coregrafice de excepție și cu actori – păpușari care ating nivelul și măiestria textului.
Spectacolul „Fram, ursul polar” aduce la rampă o multitudine de „ingrediente” specifice artei păpușărești: actorie, muzică, dans, mânuire păpuși (tip wayang și tip bunraku) și, nu în ultimul rând, o bună dispoziție și o plăcere reală a jocului din partea actorilor.
„Fram, ursul polar” este un spectacol pentru toate vârstele: copii (preșcolari și școlari mici), educatori, părinți și bunici!» (Toma Hogea, regizor artistic)

Distribuţia: Oana Asofiei, Renata Voloşcu, Florin Iftode, Marius Rusu, Andrei Iurescu, Adelina Cojocariu, Pavel Petraşi, Alin Gheorghiu, Ana  Apetrei

 

Recomandat copiilor cu vârsta între 5 şi 10 ani

Matei Vişniec Théâtre

Matei Vişniec Théâtre