Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava

  • Acasă
  • Evenimente
  • Spectacolul SCLAVI este invitat la la Festivalul de Teatru Theater Networking Talents, organizat de Teatrul Național Marin Sorescu din Craiova

Evenimente

Spectacolul SCLAVI este invitat la la Festivalul de Teatru Theater Networking Talents, organizat de Teatrul Național Marin Sorescu din Craiova

Spectacolul SCLAVI este invitat la  la Festivalul de Teatru Theater Networking Talents, organizat de Teatrul Național Marin Sorescu din Craiova

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” a fost selectat pentru a participa cu spectacolul SCLAVI, de Maria Manolescu Borșa, în regia lui Cosmin Panaite, la Festivalul de Teatru Theater Networking Talents, organizat de Teatrul Național Marin Sorescu din Craiova, în perioada 5 – 9 iulie 2022, fiind programat a se juca în data de 6 iulie.

Spectacolul SCLAVI a fost inițiat în colaborare cu Universitatea de Arte Tîrgu Mureș și reprezintă pentru actorul TMMVS, Cosmin Panaite, examenul de disertație și răspunsul la programul masteral în regia teatrului contemporan, urmat sub îndrumarea Prof. univ. dr. habil. Theodor-Cristian Popescu.

Festivalul Tinerilor Regizori este dedicat absolvenților facultăților de regie de teatru din România și oferă tinerilor regizori ocazia de a-și prezenta spectacolele de absolvire într-un showcase profesionist. Publicul va fi format din: manageri de teatre, producători independenți, selecționeri de festivaluri, scenografi, compozitori, coregrafi, viitori colegi de breaslă. La finalul Festivalului Tinerilor Regizori, managerii și directorii artistici prezenți sunt invitați să anunțe viitoarele colaborari cu regizorii spectacolelor de absolvire.

În seara aceasta, de la ora 19:00, este ultima reprezentație a acestui spectacol din stagiunea 2021-2022 a Teatrului Municipal „Matei Vișniec”.

Mai sunt doar câteva bilete disponibile la vânzare la casieria teatrului! Nu ratați șansa de a vedea un spectacol răscolitor!

SCLAVI, de Maria Manolescu Borșa

Cosmin Panaite - regie

Oláh Réka - scenografie

Oana Hodade - atmosferă sonoră

Andreea Belu - mișcare scenică

Benedek Levente - grafică

Distribuția: Horia Andrei Butnaru, Diana Lazăr, Costin Bucătaru, Cătălin Ştefan Mîndru și Cristina Florea.

credit foto: Luana Popa


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava