Evenimente

Luna noiembrie se anunță a fi o lună de referință.

Luna noiembrie se anunță a fi o lună de referință.

Vă anunțăm cu bucurie programul lunii, program în care și-au găsit loc spectacole de teatru, o expoziție de pictură, un concert de jazz, dar și multe alte evenimente la care vă așteptăm cu drag să ne treceți pragul.

Faptul că Teatrul Municipal „Matei Vișniec” este selectat la FNT 2022 cu două spectacole ne umple sufletele de mândrie, dar ne și responsabilizează deopotrivă. Doar datorită vouă, publicul care ne este mereu alături, reușim să ne depășim limitele și lună de lună să fim cea mai bună versiune a noastră. Vă mulțumim și vă invităm să vă procurați din timp bilete. Pentru spectacolele jucate la sediul nostru, biletele se găsesc la casieria teatrului sau online, pe www.blt.ro.

Vă reamintim spectacolele cu care vom fi prezenți la FNT 2022:

- la secțiunea „GRANIȚE FRAGILE - Teritorii hibride fragmentate” suntem selectați să participăm cu spectacolul Münchausen de Alexa Băcanu, regia Ovidiu Caița, scenografia și grafică live Sebastian Rațiu, video design Mihai Nistor, sound design Nelu Zlei. Spectacolul Münchausen este la Sala Atelier a TNB, în zilele de 9 și 10 noiembrie.   Biletele se pot achiziționa atât online (https://www.mystage.ro/spectacole/munchausen-3663... ), cât și de la casa de bilete centralizată a TNB (unde contravaloarea biletelor se va putea plăti doar numerar), după următorul program: luni: 10.00-16.00, marți-duminică: 10.00-19.00..

- la secțiunea „ISTORII FLUIDE - Macro-istorii. Societăți fragmentate” suntem selectați să participăm cu Întoarcerea acasă de Matei Vișniec, dramatizarea Ágnes Kali, un spectacol de Botond Nagy, scenografia Andreea Săndulescu, muzica originală și sound design Claudiu Urse, light și video design Cristian Niculescu, coregrafia George Pop. Spectacolul „Întoarcerea acasă” este programat la Sala Liviu Ciulei a Teatrului Bulandra, în data de 11 noiembrie. Biletele se pot achiziționa atât online (https://www.eventim.ro/.../intoarcerea.../event.html... și https://www.blt.ro/intoarcerea-acasa-suceava.html), cât și de la casele de bilete ale teatrului: Sala „Liviu Ciulei" (Izvor) din Bld. Schitu Măgureanu, nr. 1 și Sala „Toma Caragiu" (Icoanei) din Str. Jean Louis Calderon 76A, deschise de luni până duminică, în intervalul orar 12.00-20.00.


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava