Evenimente

Caravana Life Call - Film și dialog deschis

Vă invităm la mai mult decat un film! - SÂMBĂTĂ 29 OCTOMBRIE 2022 - ora 18:00 - TEATRUL MUNICIPAL „MATEI VIȘNIEC” SUCEAVA.

Filmul „Clouds of Chernobyl – Anul pierdut 1986”, debutul în lungmetraj al talentatei regizoare Ligia Ciornei, se bazează pe o întâmplare reală și descrie lupta unei mame de a păstra cea de-a treia sarcină sub presiunea exercitată de familie, explozia de la Cernobîl și a decretului cu numărul 770 dat de Nicolae Ceaușescu împotriva avortului

Clouds of Chernobyl un film romanesc, premiat internațional:
 - pentru cel mai bun film internațional de debut,
 - pentru cea mai buna actriță in rolul principal,
 - pentru cel mai bun regizor,
 - pentru cel mai bun scenariu,

După film - vom sta de vorba cu regizoarea Ligia Ciornei, actorii si alți invitați, pornind de la temele din film: familie, comunism, violență, avort, pubertate, dragoste, adolescență și libertate.

Acest film face parte din proiectul caritabil Life Call Caravana Cinematografica Cultural Educativa - de la Constrangere la Libertate si m-aș bucura să vă alăturați acestui demers.

Biletul - donație, la acest eveniment unic in SUCEAVA este de 25 lei și poate fi achiziționat de aici:

https://lifecall.ro/caravana

Valoarea biletului este o donație pentru a susține proiectele LifeCall și, implicit, fiecare femeie însărcinată aflată în criză de sarcină și pe pruncul ei, pe care asociația LifeCall îi are și îi va avea în grijă.

 


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava