• Acasă
  • Evenimente
  • Expoziția „Simboluri sacre ale Bucovinei”, semnată Dimitrie Roman, în spațiul expozițional al TMMVS

Evenimente

Expoziția „Simboluri sacre ale Bucovinei”, semnată Dimitrie Roman, în spațiul expozițional al TMMVS

Când iarna s-a decis să pună stăpânire, din nou și pe nepusă masă, pe drumuri, clădiri și peste tot ce ne înconjoară, noi nu ne-am pierdut speranța și am regăsit liniștea și căldura în spațiul expozițional al teatrului.

Cu mare bucurie am deshis porțile și am lăsat arta și frumosul să ne treacă pragul. Despre asta a fost vorba azi în spațiul expozițional al teatrului unde a avut loc evenimentul „Simboluri sacre ale Bucovinei” o emoționantă expoziție de pictură a artistului Roman Dimitrie.

Evenimentul a adunat zeci admiratori de toate vârstele, vernisajul lucrărilor realizate de artistul Dimitrie Roman fiind prezentat de criticul de artă Delia-Ioana Leizeriuc, consilier al Direcției Județene pentru Cultură Suceava, și de Gabriela Teișanu, consultant artistic la Centrul Cultural Bucovina.

De asemenea, în cadrul evenimentului Luca Gabriel Morar, elev al Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava a susținut un minirecital la vioară și a dat viață inestimabilei Balade a lui Ciprian Porumbescu.

Mulțumim tuturor participanților care au făcut ca această zi să fie una memorabilă!


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava