• Home
  • News
  • „Bucovina – Gând și culoare”, expoziție de pictură la Teatrul „Matei Vișniec” Suceava

News

„Bucovina – Gând și culoare”, expoziție de pictură la Teatrul „Matei Vișniec” Suceava

„Bucovina – Gând și culoare”, expoziție de pictură la Teatrul „Matei Vișniec” Suceava

https://www.monitorulsv.ro

de
 

Seria evenimentelor culturale organizate de Teatrul „Matei Vișniec” Suceava, dedicate Zilei Bucovinei, a început cu vernisajul Expoziției de pictură „Bucovina – Gând și culoare”.

Evenimentul a fost realizat sub egida instituţiei gazdă - TMMVS, a Uniunii Artiştilor Plastici din România (UAPR) şi a Asociaţiei Artă şi Umanitate (AAU), iar curatorul expoziției este cunoscuta artistă vizuală Lucia Pușcașu. În cadrul expoziției pot fi admirate creațiile a cinci artiști plastici, membri ai Uniunii Artiștilor Plastici din România: Oana Ruxandra Hrișcă, Viorica Ana Moruz, Pușa Pîslaru, Lucia Pușcașu și Camelia Sadovei.

„Acest eveniment este organizat cu prilejul Zilei Bucovinei și ne bucurăm că la Teatru au loc evenimente frumoase, care demonstrează că viața culturală a Sucevei este intensă, iar aici fac casă bună atât teatrul, pictura, poezia și muzica. Astăzi avem o expoziție organizată de <bucovinence de poveste> – spun asta pentru că evenimentul se înlănțuie cu cel ulterior – lansarea cărții cu acest titlu”, a fost introducerea făcută de managerul instituției culturale, Angela Zarojanu.

 


 


Matei Vişniec Theatre

Matei Vişniec Theatre