Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava

  • Acasă
  • Stiri
  • UN AS PENTRU VOI - invitat: regizorul Alex Bogdan

Stiri

UN AS PENTRU VOI - invitat: regizorul Alex Bogdan

UN AS PENTRU VOI - invitat: regizorul Alex Bogdan

https://www.facebook.com/Radio.AS.Suceava

În aceste momente, într-o ediție specială a emisiunii UN AS PENTRU VOI, realizată de Gabriela Teisanu, avem plăcerea ca în studioul Radio As să se afle Alex Bogdan, unul dintre cei mai carismatici, versatili și talentați actori ai generației tinere de actori de comedie.

Vă invităm sa fiți alături de noi, pe www.radioas.ro și LIVE pe pagina noastră de Facebook, pentru că cei doi vor vorbi despre premiera piesei de teatru "Cântăreața Cheală" de Eugen Ionesco, în regia lui Alex Bogdan, montată la Teatrul Municipal „Matei Vișniec" Suceava ,în datele de 16,17 și 18 aprilie, dar și despre planurile acestuia pe plan teatral, cinematografic și în televiziune.

*Alex Bogdan este absolvent al Colegiului National “C. Negri” din Târgu Ocna, al Universității Hyperion - Actorie, clasa profesorilor Rodica Mandache şi Eusebiu Ştefănescu (2008). Master în Arta Actorului la UNATC, prof. Gelu Colceag. Studii de Regie la UNATC, din 2019. Actor la Teatrul Mic din 2017. Trainer la Festivalul de teatru pentru adolescenți Ideo Ideis.


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava