Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava

  • Acasă
  • Stiri
  • Tarife noi pentru spectacolele de pe scena Teatrului Municipal „Matei Vișniec”

Stiri

Tarife noi pentru spectacolele de pe scena Teatrului Municipal „Matei Vișniec”

Tarife noi pentru spectacolele de pe scena Teatrului Municipal „Matei Vișniec”

https://www.cinemasuceava.ro/

Stagiunea 2019-2020 a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava va debuta la începutul lunii septembrie cu noutăți în ceea ce privește prețul biletelor pentru spectacolele ce se joacă pe scena teatrului sucevean.

Principalele modificări apar la vizionarea în premieră a unui spectacol – producție proprie, la care prețul unic va fi de 40 lei.

La celelalte spectacole din repertoriu, prețul unui bilet pentru adulți va fi de 30 de lei, în vreme ce pentru pensionarii și studenții vor plăti doar 10 lei, iar elevii din învățământul preuniversitar 7 lei.

Premiera unui spectacol pentru copii are un preț unic de 20 de lei, accesul fiind gratuit pentru un adult însoțitor de grup de minim 10 copii.

La celelalte spectacole pentru copii se percepe un preț unic de 7 lei, accesul fiind gratuit pentru un adult însoțitor de grup de minim 10 copii.

Alte facilități sunt acordate pentru persoanele cu handicap grad I – gratuitate, în vreme ce pentru persoanele cu handicap grad II se acordă reducere de tip pensionar, student.

„ Astfel, suntem în continuare alături de publicul sucevean cu o gamă largă de facilități oferite atât elevilor din învățământul preuniversitar, studenților, pensionarilor, pentru însoțitorii grupurilor de copii la spectacolele dedicate acestora cât și persoanelor cu dizabilități”, a precizat conducerea Teatrului Municipal „Matei Vișniec”.

Potrivit Regulamentului oficial de participare la spectacole și evenimente, Teatrul „Matei Vișniec” Suceava pune la dispoziție locuri pentru adulții și copiii cu handicap grav și accentuat, precum și pentru însoțitorii lor. Intrarea acestora se face gratuit, în urma unor rezervări în prealabil la numărul de telefon 0759048677.

Adultul cu handicap mediu și ușor beneficiază de bilete de intrare în aceleași condiții ca studenții și pensionarii, în limita locurilor disponibile. Biletele se oferă doar pe baza unei rezervări în prealabil, rezervare valabilă timp de 48 ore din momentul înregistrării ei.


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava