Stiri

Ce an, ce vremuri!

Ce an, ce vremuri!

Charles Darwin spunea: "Nu cei mai puternici sau cei mai inteligenţi supravieţuiesc, ci cei care se adaptează cel mai uşor". Așadar, ne adaptăm din mers și vă mulțumim că ne sunteți alături!

Noutatea acestei stagiuni este că intenționăm să furnizăm iubitorilor de teatru spectacole în sistem hibrid: atât cu participare în sală, cât și cu vizionare online.

Astfel, dacă incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor de infectare cu virusul SARS COV2 la nivel municipal se va situa sub pragul critic de 3 la mia de locuitori, vom asista la o premieră în care ne vom putea întâlni cu spectatorii pe două căi, direct în sala de spectacol sau virtual, cu vizionare online.

Contextul actual generat de raportarea la incidența cazurilor de infectări la mia de locuitori ne obligă să fim precauți, motiv pentru care în momentul de față, pentru locurile care necesită prezența fizică în sală, punem la dispoziția doritorilor doar varianta rezervărilor de bilete, urmând ca achiziția acestora să se poată face doar în ziua premierei, înainte de intrarea în sala de spectacol.

În ceea ce privește achiziția de bilete online, atât pentru biletele cu vizionare din sala de spectacol, cât și cu vizionare online, aceasta va fi disponibilă pe platforma www.blt.ro începând de mâine.

Vă rugăm să rămâneți conectați la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Ne vedem la PREMIERĂ, pe 5 noiembrie, ora 19:00, la primul spectacol montat pe scenă în Stagiunea 2020-2021, „Noaptea arabă”, de Roland Schimmelpfennig, în regia lui Zalán Zakariás.


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava