Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava

  • Acasă
  • Evenimente
  • In premieră, pe scena Teatrului Odeon cu spectacolul 3 Surori!

Evenimente

In premieră, pe scena Teatrului Odeon cu spectacolul 3 Surori!

Marți, 16 octombrie, de la ora 19.00, teatrul sucevean joacă pentru prima dată la București! In premieră, pe scena Teatrului Odeon!
Spectacolul “3 Surori”, de A. Cehov, regia Catinca Draganescu, o producție Punctart și TMMVS participă la Fest(in) pe Bulevard, festival organizat de Teatrul Nottara. 

„3 Surori” este un spectacol despre oameni aflați în căutarea fericirii, blocați în reprezentarea fericirii și niciodată fericiți. Prozorovii trăiesc în trecut, în viitor, dar niciodată în prezent, iar viața trece fără menajamente pe lângă ei, la fel ca anotimpurile. Spectacolul are ca punct de pornire piesa de teatru Trei Surori de A. P. Cehov tradusă și adaptată de Raluca Rădulescu. Spectacolul are ca punct de pornire piesa de teatru Trei Surori de A. P. Cehov tradusă și adaptată de Raluca Rădulescu. Regia este semnată de Catinca Drăgănescu, scenografia și costumele de Andreea Simona Negrilă, coregrafia este realizată de Simona Deaconescu și Mariana Gavriciuc, light & video design-ul sunt creația lui Dan Băsu, iar muzica e interior8. Coordonatoarea proiectului este Catrinel Bejenariu, co-fondatoare Punctart. 

În distribuție: Cosmin Panaite, Delu Lucaci, Cristina Florea, Clara Popadiuc, Diana Lazăr, Sergiu Moraru, Cătălin Ștefan Mîndru, Horia Andrei Butnaru, Alexandru Marin, Sebastian Bădărău.

 


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava