Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava

Evenimente

Atelier de inițiere în arta actorului, cu Clara Popadiuc

Atelier de inițiere în arta actorului, cu Clara Popadiuc

În cadrul Zilelor Teatrului Matei Vișniec, timp de trei zile (20, 21 si 22 mai), la ora 14:00, va avea loc un Atelier de inițiere în arta actorului, cu Clara Popadiuc, actriță a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava.


Teatrul și adolescenții
Vă place Cami? Dar pe Baba de la doi o știți? Ori pe Mița Baston? Vă spune ceva numele de Irina, Ortansa, Jaquenetta? Sau v-a impresionat, poate, dansând, cântând, prezentând știri, transformându-se într-un rinocer sau alt animal anonim, fiind un angajat sau o femeie de afaceri? Oricare dintre ele (și câte altele să mai fi fost) poartă oficial un singur nume – Clara Popadiuc.
Actrița Clara Popadiuc susține în cadrul festivalului Zilele Teatrului Matei Vișniec 2019 (16 – 30 mai), un workshop de inițiere în arta actorului pentru adolescenți. Acest atelier se adresează cu precădere liceenilor care sunt interesați de teatru, fascinați de scenă sau măcar curioși de culisele actoriei.
Workshopul este gratuit și se derulează pe parcursul a trei zile - 20, 21, 22 mai 2019 - în ședințe de câte 3 ore, ce vor avea loc după-amiaza, în spațiul expozițional al TMMVS.
Pentru a fi selectați e nevoie doar să scrieți câteva rânduri în care să explicati care este motivul pentru care doriți să participati la acest workshop și/sau ce așteptări aveți. Așteptăm mesajele voastre la adresa clara.popadiuc1993@gmail.com până pe 12 mai 2019. Locurile sunt limitate, grupa de lucru nu poate depăși 20 de cursanţi, așadar vă sfătuim să vă înscrieţi cât mai repede.

Zilele Teatrului Matei Vișniec 2019


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava