Municipal Theatre "Matei Vișniec" Suceava

  • Home
  • Events
  • 37 minutes of make believe - Andreea Novac / 13 noiembrie, ora 20.00

Events

37 minutes of make believe - Andreea Novac / 13 noiembrie, ora 20.00

37 minutes of make believe - Andreea Novac / 13 noiembrie, ora 20.00

13 noiembrie, ora 20.00 (online): https://eventbook.ro/program/too-good-not-to-show-it

Asociația Developing Art organizează în toamna anului 2020 un turneu dedicat dansului contemporan, reconfigurat pentru mediul online.

În parteneriat cu Teatrul Municipal Matei Vișniec Suceava vom prezenta, în zilele de 19 și 20 octombrie un performance live, one on one pe ZOOM, iar în zilele de 13, 14, 15 noiembrie două spectacole online și un atelier de dans contemporan, live pe ZOOM.

Pentru vizualizarea spectacolelor online, pentru înscrierea la atelierul de dans contemporan și pentru a va rezerva locurile la performance-ul one on one gasiti detalii aici: https://eventbook.ro/program/too-good-not-to-show-it

Programul turneului online Too Good Not To Show It este următorul:


37 minutes of make believe
Coregraf şi interpret: Andreea Novac
Spectacol creat în cadrul proiectului Fondul Colectiv de Creație realizat de Asociația Colectiv A Cluj Napoca în parteneriat cu Centrul Național al Dansului București
Co-finanțat AFCN

37 minutes of make believe se foloseşte de cuvânt şi mişcare pentru a crea premisele unei întâlniri între imaginaţia performerului şi cea a publicului. Piesa propune un interplay între cuvânt şi interpretare, între mişcare şi materializare, între ceea ce este şi ceea ce ar putea fi. Ceea ce rezultă este un spectacol în strânsă legatură cu dorinţa fiecăruia de percepe, a-şi aminti şi imagina.

A fost prezentat în cadrul Temps d'Images Cluj Napoca, Sezonul Francez la Centrul Naţional al Dansului Bucureşti, Festivalul Like CNDB, stagiunea CNDB, Re-GENERATOR. Micro-festival de arte performative, ediția pilot şi la Teatru FIX Iaşi, Teatrul German de Stat Timișoara.


Matei Vişniec Theatre

Matei Vişniec Theatre