Municipal Theatre "Matei Vișniec" Suceava

  • Home
  • Events
  • Premiera spectacolului „Noaptea arabă” va fi doar online

Events

Premiera spectacolului „Noaptea arabă” va fi doar online

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat Hotărârea nr. 60 din data de 01 noiembrie 2020 prin care, în localităţile unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori, se aplică restricţii corespunzătoare ratei de infectare. Una dintre aceste restricții se referă la desfășurarea activității în cadrul instituțiilor de spectacole. Astfel, începând din data de 3 noiembrie, pentru o perioadă de 14 zile, activitatea cu publicul a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava este interzisă.

Astfel: începând din data de 3 noiembrie, pentru o perioadă de 14 zile, activitatea cu publicul a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava este interzisă.Această decizie afectează doar accesul spectatorilor în sală, nu și accesul online programate pentru această lună.

Până atunci când vom redeschide porțile, ne vedem online!

Prima oprire: PREMIERA spectacolului „Noapte arabă”, de de Roland Schimmelpfennig, în regia lui Zalán Zakariás din 5 noiembrie.

Persoanele care au achiziționat bilete pentru vizionare în sala de spectacol, au posibilitatea să opteze pentru acces virtual, cu vizionare online. Mai multe detalii veți primi pe contul deschis pe platforma www.blt.ro.

Vă reamintim faptul că puteți achiziționa bilete pentru vizionarea online a spectacolelor noastre de pe platforma www.blt.ro.


Matei Vişniec Theatre

Matei Vişniec Theatre