Municipal Theatre "Matei Vișniec" Suceava

  • Home
  • Events
  • 14 noiembrie, ora 12.00 -Corpul surprinzător - Atelier de dans contemporan cu Andreea Novac

Events

14 noiembrie, ora 12.00 -Corpul surprinzător - Atelier de dans contemporan cu Andreea Novac

14 noiembrie, ora 12.00 -Corpul surprinzător - Atelier de dans contemporan cu Andreea Novac

14 noiembrie, ora 12.00
Corpul surprinzător/ Atelier de dans contemporan online
Condus de Andreea Novac

Sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 12.00, coregrafa Andreea Novac va susține un atelier de dans pe Zoom. Înscrierile se fac accesând linkul https://eventbook.ro/program/too-good-not-to-show-it.

Participanții vor primi linkul Zoom pe mail cu o oră înainte de începerea atelierului.

Parte a turneului Too Good Not To Show It

Co-finanțat AFCN

Atelierul de dans contemporan se adresează tuturor persoanelor interesate să se exprime prin mișcare și dans, indiferent de pregătirea anterioară. Pentru început ne vom concentra pe înțelegerea mecanismelor de funcționare a corpului și vom explora noțiuni precum timp, spațiu, energie, dinamică, nivele, formă, intensitate. Vom porni apoi din plăcerea de a ne mișca și ne vom antrena emoția, imaginația și creativitatea într-o serie de exerciții – în grup sau individuale – în care atenția ni se va îndrepta spre a căuta, înțelege și dezvolta propriul mod de a dansa. Atelierul este o întâlnire între idei, corpuri și mișcare, rafinate prin mijloacele sensibilității și expresivității personale.

Atelierul are durata 2 ore. Participarea se face prin achitarea taxei de participare de 25 ron (bilete eventbook). După înscriere, participanții vor primi un mail care va conține invitația ZOOM, cu o oră înainte de începerea atelierului. Rezervările se fac până la ora 11.00, în ziua atelierului. Toate rezervările făcute după această oră nu vor mai fi luate în considerare, iar taxa nu se rambursează.

Asociația Developing Art organizează în toamna anului 2020 un turneu dedicat dansului contemporan, reconfigurat pentru mediul online.

În parteneriat cu Teatrul Municipal Matei Vișniec Suceava vom prezenta, în zilele de 13, 14, 15 noiembrie două spectacole online și un atelier de dans contemporan, live pe ZOOM.

Pentru vizualizarea spectacolelor online, pentru înscrierea la atelierul de dans contemporan și pentru a va rezerva locurile la performance-ul one on one gasiti detalii aici: https://eventbook.ro/program/too-good-not-to-show-it

Foto: Malina Moncea


Matei Vişniec Theatre

Matei Vişniec Theatre