• Acasă
  • Stiri
  • Tigrul din orasul nostru - un spectacol colaj

Stiri

Tigrul din orasul nostru - un spectacol colaj

Tigrul din orasul nostru - un spectacol colaj

"Stii cum te simti in sala? Ca in prima dimineata de Craciun cand ajungi in fata bradului si nu stii ce se afla in cutiile impachetate. Bam, inca un cadou. Si inca unul."

Cam asta face spectacolul Tigrul din orasul nostru care se joaca la proaspatul-inaugurat Teatry de Stat Matei Visniec din Suceava.

Avem urmatorul eveniment care a avut loc in realitate: un tigru a scapat de la gradina zoologica, s-a plimbat prin padure si prin Sibiu timp de 3 ore, apoi a fost impuscat de niste vanatori. Ma rog, impuscata. O chema Mihaela. Avea 14 ani. 

Spectacolul este un colaj: esti pus in fata mai multor episoade legate de aceasta situatie si ajungi sa aflii tot felul de povesti de la diversi martori, dar si de la ciori, vrabii sau porumbei. Fiecare are ceva de spus. Sau de ciripit.

Exista mai multe scene/perpective delimitate vizual printr-un scris (proiectat) care iti dezvaluie identitatea personajelor.

Dintre momentele pe care noi le-am simtit la o intensitate mai puternica se numara episodul despre depresie cu holograme spectaculoase, varianta pensionarului nostalgico-nervos, cei 2 boschetari din spatele blocului.

Continuarea pe Metropotam.ro


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava