• Acasă
  • Stiri
  • Prima apariție pe scena a actorilor Teatrului Matei Vișniec

Stiri

Prima apariție pe scena a actorilor Teatrului Matei Vișniec

Prima întâlnire a publicului sucevean cu cei nouă actori ai Teatrului Municipal Matei Vișniec, care a avut loc vineri, 24 iunie, de Zilele Sucevei, s-a dovedit a fi de bun augur. Sala a fost plină, spectatorii fiind motivați de dorința de a-i cunoaște pe actorii proaspăt angajați ai teatrului recent înființat, curiozitatea de a vedea cu ce se prezintă aceștia la prima lor apariție, dar și de accesul gratuit.
“Cortina sus!”, eveniment creat special pentru acest moment, i-a adus pe scenă pe primii noua actori ai teatrului “Matei Vișniec”: Diana Lazăr, Clara Popadiuc, Bogdan Amurăriței, Delu Lucaci, Cristina Florea, Bogdan Cantauz, Sergiu Moraru, Cosmin Panaite și Cătălin Mîndru.

Evenimentul teatral de vineri seara a fost unul plăcut, relaxant, numai bun de descrețit frunțile după o săptămână de lucru, fiind prezentat un colaj inspirat din dramaturgia universală, rezultat al “baghetei” din umbră a directorului artistic, Andrei Munteanu.
Realizat precum un vodevil, gen “Ora veselă”, spectacolul a pus în evidență personajele, tinerii actori, mai ales că nici recuzita nu a prea existat, puținele elemente prezente pe scenă fiind și alea împrumutate.

Actorii au reușit să facă sala să râdă în hohote, chiar și când nu aveau de spus vreo replică haioasă, să-i urmărească la fiecare gest, fiecare mimică, fiind îndrăgiți pe loc de majoritatea celor prezenți.

articol complet pe CinemaSuceava.ro


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava