• Acasă
  • Stiri
  • Premiul special al juriului la Festivalul Național de Comedie, oferit spectacolului PiSiCi 2 - Monitorul de Suceava

Stiri

Premiul special al juriului la Festivalul Național de Comedie, oferit spectacolului PiSiCi 2 - Monitorul de Suceava

Premiul special al juriului la Festivalul Național de Comedie, oferit spectacolului PiSiCi 2 - Monitorul de Suceava

de

Cel mai apreciat spectacol pus în scenă la Suceava, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec”,  PiSiCi, are o continuare, PiSiCi 2, care se bucură de foarte mult succes oriunde au loc reprezentațiile.

Cea mai nouă dovadă este chiar Premiul Juriului la Festivalul Național de Comedie.

Cea de-a XXXIII-a ediție a renumitului festival s-a încheiat duminică seară, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați, iar Premiul special al juriului a fost oferit spectacolului PiSiCi 2 - regia muzicală Bobo Burlăcianu, versuri Bobi Dumitraș și Bobo Burlăcianu (trupa Fără Zahăr).

„Pentru că unora le place teatrul, altora muzica, iar tuturor ne plac pisicile, se acordă premiului juriului spectacolului Pisici 2!”, au anunțat prezentatorii ediției din acest an a Festivalului Național de Comedie.

Premiul a fost ridicat de actorul Cosmin Panaite, care, la insistențele membrilor juriului, a cântat pentru public celebra piesă „Dan Cotoi”.

Întreaga gală a decernării premiilor a fost transmisă live pe pagina Teatrului Dramatic „Fani Tardini” Galați, partea dedicată premierii spectacolului venit de la Suceava fiind de la minutul 19:40.

(https://www.facebook.com/TeatrulDramaticFaniTardini/videos/1568366016933179/).

Mai mult, după ce a luat premiul, Cosmin Panaite a mers și l-a predat personal, într-un cadru inedit, dar mioritic, unuia dintre creatorii PiSiCi-lor, Bobo Burlăcianu.


 


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava