Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava

Spectacol invitat

Orașul

Orașul
Distribuție
Regie muzicală Bobo Burlăcianu
Text Bobi Dumitraș
Scenografia Andrei Botnaru
Video design Andrei Botnaru

Actori Carmen Mihalache
Liliana Mavriș Vârlan
Beatrice Volbea
Elena Zmuncilă
Program
Nu există program pentru acest spectacol !

„Orașul” este un spectacol pus la cale de trupa Fără zahăr, după o idee de Oltița Cîntec.
Versuri: Bobi Dumitraș 
Regia muzicală: Bobo Burlăcianu 
Scenografie și video design: Andrei Botnaru. 
Distribuția: Carmen Mihalache, Liliana Mavriș Vârlan, Beatrice Volbea, Elena Zmuncilă 

Limită de vârstă: 12+, 
Durata spectacolul: 70 min

Preț bilete: 40 de lei - preț întreg / 20 lei - studenți și pensionari și 10 lei - elevi învățământ preuniversitar

„Oraşul este un organism fluid care produce, hrăneşte şi la rândul său se hrăneşte cu indivizi. Prieten și potrivnic în egală măsură, ne e și casă și străinătate. Este ca o relație de prietenie erodată, în care nu mai trebuie să fii diplomat. Câteodată îl iubim, câteodată îl detestăm și întotdeauna facem cumva sa mergem mai departe împreună. 
Spectacolul „Orașul” prezintă aspecte ale traiului într-o metropolă. Zone rezidențiale de la periferie în care se construiește permanent și haotic, traficul aglomerat prin care un autobuz reumatic se chinuie să-și facă loc, entuziasmul unei studente proaspăt ajunse în oraș, punctul de vedere al gândacilor de bucătărie, un copil foarte ocupat care face slalom printre multe activități extrașcolare, șugubețele gropi din asfalt care apar spontan sau o profesoară evazionistă care oferă meditaţii pe furiș, toate se asamblează în scenă pentru a compune imaginea acestui gigant imaginar în care ne facem veacul zi de zi. 
Orașul e un adversar redutabil şi prietenos, cu care ne luptăm zilnic cu sportivitate și respect, pe care îl iubim sau îl detestăm, după caz, dar rămânem mereu împreună. Suntem cu toţii stafide într-o prăjitură din ciment.”, precizează artiștii trupei Fără zahăr.

„Introducerea unui asemenea tip de spectacol în repertoriu este parte a intențiilor noastre artistice de a oferi publicului forme de expresie teatrală diverse, moderne, atrăgătoare. Colaborarea cu Bobo Burlăcianu și Bobi Dumitraș a fost foarte spumoasă, repetițiile derulându-se în spiritul ludic care îi caracterizează pe muzicieni și care le-a adus celebritatea”, precizează Oltița Cîntec.

Preț bilete: 40 de lei - preț întreg / 20 lei - studenți și pensionari și 10 lei - elevi învățământ preuniversitar

Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava