Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava

Spectacol invitat

Nexus

Nexus
Distribuție
Coregrafie Andreea Vălean
Scenografia Andreea Vălean, Mirela Elena Culbeci
Costume Alberto Ursache
Sound design Sarah Mitrofan, Adrian Piciorea

Actori Andreea Vălean

Anastasia Preotu

Bianca Ardeleanu

Daniel Dragomir
Program
Nu există program pentru acest spectacol !

"Mă pierd, mă destram, mă risipesc precum granulele de nisip într-o mana de copil. Am încercat să continui dar nu știu dacă am reușit. Nu am dorit să ajung cu orice preț undeva anume pentru că nu știu unde vreau, sau mai degrabă, unde ar trebui să ajung. Simt că mă sfârșesc și că am nevoie de ceva, acel ceva pe care îl caut pretutindeni. Fiecare particulă din exterior este absorbită în interiorul meu și mă clădește. Cu fiecare nou fragment ajung să fiu ceva ce nu cunosc, ce nu pot atinge. Dezechilibrul din sufletul meu, nesiguranța, incertitudinea se răsfrânge asupra fiecărui atom din care sunt realizată. Se spune că avem cu toții în noi câte o părticică dintr-o stea. Poate acea părticică încearcă să se întoarcă la locul ei și de aceea nu-i place locul meu. Poate ar trebui să ne dobândim existența prin ruperea de propria ființă. Aș face asta, dar nu știu care este propria ființă. Nu-mi cunosc propria ființă. Simt că totul îmi este străin. Depun efort pentru fiecare respirație, altfel nu aș reuși să continui.

Mă sufoc din ce în ce mai tare cu fiecare gură de aer cu care încerc să mă salvez. Trăiesc o perpetuă încercare de a ajunge undeva. Cred că acel undeva este nicăieri. Poate acolo voi găsi ceea ce caut și nu mă voi mai epuiza trăind într-un corp necunoscut, într-o viață străină."

Concept și coregrafie: Andreea Vălean

Distribuție:

Andreea Vălean

Anastasia Preotu

Bianca Ardeleanu

Daniel Dragomir

Scenografie: Andreea Vălean, Mirela Elena Culbeci

Costume: Alberto Ursache

Sound-Design: Sarah Mitrofan, Adrian Piciorea

Light design: Ionuț Cherana

Durata: 40 de minute

Producător: U.N.A.T.C."I.L.Caragiale" București

Design-ul elementelor vizuale ale proiectului cultural "CCD on Tour" - Alexandru Chifu

---------------------------------------------

Proiectul „CCD on Tour”, este produs de Contemporary Creative Dreamers S.R.L. și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Partenerii proiectului sunt: Teatrul Municipal “Matei Vișniec”, Teatrul “George Ciprian”, Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu”, Teatrul Municipal “Csiki Jatekszin”, Teatrul “Tudor Vianu”, Colegiul Național de Artă “George Apostu”, Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică “Octavian Stroia”, Universitatea “Lucian Blaga”, Asociația “Unfold Motion”, Gânduracii Web S.R.L., Radio Romania Cultural

Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava