Evenimente

Vrăjitorul din Oz - 25 ianuarie, pe scena TMMVS

Vrăjitorul din Oz - 25 ianuarie, pe scena TMMVS

Pe data de 25 ianuarie, la orele 11:00 și 13:00, cei mai mici iubitori de teatru sunt așteptați la spectacolul invitat "Vrajitoărul din Oz", al Teatrului pentru Copii și Tineret „Luceafărul” Iași.

"Vrajitoărul din Oz", cartea care l-a facut cunoscut pe L. Frank Baum in literatura americana pentru copii, este una dintre fanteziile originale, redate cu mult farmec de scriitor. De generatii, "Vrajitorul din Oz" continua sa ne atraga atentia - ie copii sau adulti. Este povestea simpaticei Dorothea, a Leului, Omului de Tinichea si a Sperietorii de Ciori, in drumul lor pe cararuia pietruita cu caramizi... galbene spre Orasul de Smarald, caci numai acolo, pe orbitorul taram al Marelui Oz, visele lor pot deveni realitate.

Vrăjitorul din Oz

după Frank Baum

Dramatizare: Ramona Iacobuțe

Regia: Ion Ciubotaru

Scenografia: Axenti Marfa

Video: Andrei Cozlac

Ilustrația muzicală: Victor Zaharia

Distribuție: Camelia Dilbea (Dorothy), Ioana Iordache (Vrăjitoarea Bună), Carmen Mihalache (Vrăjitoarea Rea), Claudiu Gălățeanu (Sperie Ciori), George Cocoș (Omul de Tinichea), Alex Iurașcu/ Cosmin Rotariu (Puiul de Leu), Dragoș Maftei (Vrăjitorul din Oz), Aurelian Diaconu (Oșteanul), Ileana Ocneanu, Gabriela Andrei, Cristian Gheorghiu, Aurelian Diaconu (Altinezi), Alex Iurașcu/ Cosmin Rotariu, Dragoș Maftei (Alte roluri)

Relații și rezervări, la telefon: 0759 048 677 / email: bilete@teatrulmateivisniec.ro.
Eliberări bilete: Luni-Vineri între 13:00-16:00
Vânzări bilete online: www.blt.ro 


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava