Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava

Evenimente

Spectacolul PiSiCi 2 - deschide anul 2022

Spectacolul PiSiCi 2 - deschide anul 2022

PiSiCi 2, un proiect muzical marca FĂRĂ ZAHĂR deschid anul 2022 - joi, 6 ianuarie, la ora 18:00.
PiSiCi, spectacolul concert al Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava, care ne-a încântat de atâtea ori cu poveștile lui pline de umor și unul dintre cele mai apreciate de publicul sucevean, are, așa cum se știe mai multe vieți.
După succesul înregistrat cu  PiSiCi, protagoniștii trupei Fără Zahăr, Bobo Burlăcianu și Bobi Dumitraș ne propun un nou proiect muzical -  PiSiCi 2
Mereu curioase și dornice de atenție, îndrăgitele personaje din  PiSiCi explorează locuri noi, ducând mai departe poveștile lor cântate cu tâlc.
În 2001, Bobo Burlăcianu și Bobi Dumitraș înființează trupa Fără Zahăr și debutează la cenaclul Moldavia de la Casa de Cultură a Studenților Iași. Fără Zahăr s-a impus printr-un stil muzical unic: o combinație reușită de hip hop, rock și folk alternativ care parodiază cu mult umor, ironie și inteligență viața rurală a românilor.
Bobo Burlăcianu, artist, interpret și compozitor român a învățat să cânte la chitară în timpul liceului, la Dorohoi, și mai târziu a făcut actorie cu trupa de teatru studențesc Ludic, din Iași; între 2007 și 2011 studiază Regie de film la Universitatea Hyperion din București.
În 2004 o cunoaște pe Ada Milea, cu care începe o colaborare frumoasă, cântând și jucând alături de îndrăgita artistă în spectacolele-concert Quijote, adaptare după Miguel de Cervantes, Nasul, după N.V. Gogol, și Deliruri, după poeme de Ion Mureșan, reeditat ulterior cu titlul Alcool.
Bobo Burlăcianu debutează în calitate de compozitor de muzică de teatru, în anul 2007, cu spectacolul „With a Little Help from My Friends” de Maria Manolescu, în regia lui Radu Apostol, de la Teatrul Național Iași. Colaborează cu renumiți regizori din țară și compune muzică de teatru pentru multe spectacole montate pe diferite scene ale teatrelor din țară, cum ar fi: „Familia Fără Zahăr” - regia Radu Apostol, „De vânzare/For sale” - regia Gianina Cărbunariu, sau „România, te pup” – regia David Schwartz.
Bobo Burlăcianu este cel care semnează și regia muzicală a spectacolelor: „Orașul” de la Teatrul Luceafărul Iași, în 2019 și „Metamorfoze” de la Teatrul de Nord Satu Mare – 2021.
În prezent, Bobo concertează cu trupa Fără Zahăr, cântă și joacă în spectacole – concert alături de Ada Milea și scrie muzică pentru piese de teatru. Între timp a avut și proiecte solo, cel mai cunoscut fiind trupa The Bread Pits.
Artist, compozitor, umorist și comediant, Bobi Dumitraș a compus versurile celor mai cunoscute piese ale formaţiei Fără Zahăr: Sandu, Hip-hop ș-așa, Stella, D’la sate, Cățaua, Dor di tini, făcându-se remarcat printr-un stil inconfundabil, cu versuri comice de satiră socială pe teme inspirate din viața satului românesc.
Spectacolul „Familia Fără Zahăr” montat la Centrul Educațional Replika din București, în regia lui Radu Apostol și spectacolele concert „Orașul” de la Teatrul Luceafărul Iași și „Metamorfoze”, care a avut premiera, de curând, pe scena Teatrului de Nord Satu Mare poartă amprenta lui Bobi Dumitraș, el fiind cel care a realizat scenariul pentru cele trei spectacole.
Bobi Dumitraș și-a îndreptat atenția și către un alt tip de exprimare artistică, este vorba despre stand-up comedy. Bobi este unul dintre finaliștii celei de-a șasea ediții iUmor. Poezia prezentată în concurs - Căţeluş cu părul creţ - o parodie a stilului de viață a poporului rus și a celui german a stârnit ropote de aplauze. În prezent Bobi continuă să facă ce știe cel mai bine, textele sale savuroase, pline de umor și ironie făcând publicul să râdă și să se destindă și să uite puțin de problemele sau neplăcerile de zi cu zi.
 PiSiCi 2 - un spectacol concert pus la cale de Fără Zahăr
Regie muzicală: Bobo Burlăcianu
Versuri: Bobi Dumitraș, Bobo Burlăcianu
Muzica: FĂRĂ ZAHĂR
Scenografie: Bobo Burlăcianu
Ilustrații: Ana Maria Țăranu
 PiSiCi - le:
Răzvan Bănuț, Horia Butnaru, Cristina Florea, Cătălin Ștefan Mîndru, Cosmin Panaite, Clara Popadiuc

Biletele vor fi puse în vânzare online pe www.blt.ro începând cu data de 20 decembrie 2021, iar la casieria teatrului începând cu data de 3 ianuarie 2022.

Prețul biletelor : 30 lei adulți, 10 lei studenți și pensionari, 7 lei copii și elevi din învățământ preuniversitar
 

IMPORTANT:

Pentru spectacolele organizate la interior, spectatorii sunt obligați să prezinte Certificatul digital european, al cărui cod QR va fi scanat la intrarea în sala de spectacol pentru atestare. 

1. Accesul persoanelor în spațiul de desfășurare al evenimentului organizat de TMMVS va fi permis numai cu respectarea măsurilor universal valabile pentru limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2;

2. Accesul spectatorilor va fi permis cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului. Respectarea distanței de 1,5 m între persoanele aflate la coada de la intrare este obligatorie;

3. Intrarea și ieșirea din locație se vor efectua gradual, rând cu rând, astfel încât să nu se creeze aglomerație. Accesul în sală se va face în ordinea venirii spectatorilor cât mai devreme posibil, fără a staționa pe hol;

4. Vânzarea de bilete se va face pe cât posibil online, astfel încât contactul fizic să fie minimizat în locații;

5. În cazul achiziției biletelor la casa de bilete:

- casa de bilete va funcționa conform programului zilnic al TMMVS și suplimentar: astăzi aceasta se va deschide cu 45 de minute înainte de începerea spectacolului și se va închide cu 15 minute înainte de începerea acestuia,

- în cazul rezervărilor, biletele pot fi achiziționate cel mai târziu cu 30 minute înainte de începerea spectacolului.

6. Spațiul de desfășurare al evenimentelor TMMVS va avea un număr limitat de locuri, spectatorul având obligația respectării locului individual achiziționat.


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava