Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava

Evenimente

PiSiCiLe invitate la FITT „GR. V. Birlic”

PiSiCiLe invitate la FITT „GR. V. Birlic”

Un eveniment de neratat al Festivalului Birlic 2020 este Festivalul Birlic 2020 este spectacolul PISICI ce va avea loc miercuri, 19 august, de la ora 18:00, pe scena amplasată pe pontonul din cadrul Complexului de agrement Nada Florilor din Fălticeni.

PISICI” este o producție a TMMVS, un spectacol concert conceput de Bobo Burlăcianu și Bobi Dumitraș.

Un fel de alternativă parodică la Cats. O joacă muzicală în care câteva pisici își deapănă poveștile. La început a fost un 'miau', după care Pisica Dumnezeu a creat o lume dominată de pisici. În absența omului, pisicile îi iau locul, la pachet cu problemele aferente.

O bătrână obsedată de murături, un patron de fabrică de mobilă cu aspirații de politician, un rachet naiv, un câine reîncarnat în pisică, un cuplu cu probleme în căsnicie, și alte personaje pisicești își cântă pe rând neajunsurile sau bucuriile, în timp ce poveștile lor se întrepătrund, conectându-le într-o țesătură unică.

Premiera internațională a spectacolului „Pisici” a avut loc în Franța, pe data de 6 septembrie 2018, unde teatrul sucevean a avut primul său turneu internațional. La invitația Institutului Cultural Român din Paris, cu ocazia Sezonului România – Franța, reprezentația s-a ținut la reședința Ambasadorului României din Franța, în Paris.

#FITTBirlic2020


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava