Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava

Evenimente

O caut cu lumânarea - din nou - pe 27 martie 2021

O caut cu lumânarea - din nou - pe 27 martie 2021

Răzvan Bănuț, actor al teatrului sucevean, protagonistul acestui one man show: O caut cu lumânarea revine pe scena sâmbătă - 27 martie 2021, la ora 19:00.

O caut cu lumânarea este o adaptare după povestea Ivan Turbincă de Ion Creangă, în stil Commedia de'll arte, unde personajele și acțiunea capătă o tentă modernă. Practic, pe stil, toate-s vechi și nouă toate, iaca un spectacol unde personajul principal își spune singur povestea, cât poate el de bine. Acuma, în fața morții nimeni nu poate să-și spună povestea mai bine decat el însuși. Că dacă s-ar putea altcumva, altfel am sta de povești azi. (Ăsta a fost un moment profund la cererea artistului în cauză.) Uneori se poate, uneori nu se poate. Acuma? Om videa. Vidmaaaa!”

O caut cu lumânarea – un spectacol de Răzvan Bănuț

Biletele vor putea fi achiziționate de la casieria teatrului și online: www.blt.ro, doar din data de 22 martie, pentru a reduce riscurile ce pot apărea în cazul în care se va reprograma spectacolul din cauza pandemiei.

Până atunci, puteți să apelați cu încredere la serviciul de rezervări bilete al teatrului, serviciu disponibil la numărul de telefon: 0759048677 sau email: bilete@teatrulmateivisniec.ro.

Prețul unui bilet este: 30 de lei - preț întreg / 10 lei - studenți și pensionari / 7 lei - elevi învățământ preuniversitar.

Vă invităm să rămâneți conectați la site şi la pagina noastră de facebook :

https://www.facebook.com/teatrulmateivisniec.ro

, pentru a urmări detaliile programului nostru. Acesta poate suferi modificări în funcţie de situaţia epidemiologică.


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava