• Acasă
  • Evenimente
  • IMPOSTORUL, de Molière, regia Mădălin Hîncu, în cadrul Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti"

Evenimente

IMPOSTORUL, de Molière, regia Mădălin Hîncu, în cadrul Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti"

Anul acesta Teatrul Municipal „Matei Vișniec” sărbătorește Ziua Mondială a Teatrului prin implicarea în Campania Naţională „Artiştii pentru artişti", eveniment aflat la cea de-a 19-a ediție. Cu această ocazie invităm publicul sucevean să fie alături de noi, să ne bucurăm de teatru și să oferim sprijin artiștilor aflaţi în dificultate.

Astfel, în data de 26 martie, de la ora 19:00, se va juca pe scena teatrului sucevean spectacolul IMPOSTORUL, de Molière, regia Mădălin Hîncu, în cadrul Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti" inițiată de Uniunea Teatrală din România.

IMPOSTORUL

Text: Molière

Traducere: Doru Mareș

Regie și adaptare: Mădălin Hîncu

Scenografie: Răzvan Bordoș

Lighting design: Costi Baciu

Video design: Mihai Nistor

Distribuția: Horia Butnaru, Cătălin Ștefan Mîndru, Clara Popadiuc, Alexandru Marin, Cristina Florea, Răzvan Bănuț, Diana Lazăr, Delu Lucaci, Bogdan Amurăriței

Cu participarea: Sebastian Rațiu, Alexandru Polonic, Ciprian Boca

Biletele sunt puse în vânzare online, pe www.blt.ro, și la casieria teatrului.

Campania Națională „Artiștii pentru artiști”, ediția a 19-a, primul program al UNITER din anul 2023, organizat ÎMPREUNĂ cu teatrele din București și din țară, în perioada 15 martie – 15 aprilie 2023 și iniţiată în 2002, este un stimulator al solidarităţii de breaslă, un resort financiar pentru artiştii cu probleme de existenţă şi un semnal pentru public şi autorităţi în legătură cu situaţia acestora şi demnitatea lor.

Cu ajutorul teatrelor de stat și independente care au răspuns apelului și au programat spectacole sub semnul solidarității teatrale, UNITER organizează această campanie și se implică activ în domeniul susţinerii financiare a artiştilor aflați în situații de viață delicate. Încasările din vânzarea de bilete sunt direcţionate către Fondul de Solidaritate Teatrală (RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei) și reprezintă suport financiar pentru beneficiarii programului.

Spectacolele ale căror câștiguri din vânzarea de bilete vor fi donate se joacă pe scenele teatrelor din București și din întreaga țară!!!

Lista teatrelor implicate în proiectul Împreună o găsiți aici:

https://www.uniter.ro/.../campania-nationala-artistii.../


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava