• Acasă
  • Stiri
  • Campania națională UNITER, ,,ARTIȘTII PENTRU ARTIȘTI”

Stiri

Campania națională UNITER, ,,ARTIȘTII PENTRU ARTIȘTI”

TEATRUL MUNICIPAL „MATEI VIȘNIEC” SUCEAVA PARTICIPĂ LA CAMPANIA NAŢIONALĂ A UNITER, ARTIŞTII PENTRU ARTIŞTI, EDIŢIA 2017 

 

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava participă anul acesta la Campania Naţională „Artiştii pentru artişti”, organizată de Uniunea Teatrală din România cu spectacolul „Tigrul din orașul nostru” de Gianina Cărbunariu, în regia lui Bobi Pricop, programat pe data de 22 aprilie 2017.

 

Evenimentul UNITER are scopul de a susține financiar artiştii cu probleme de sănătate şi existenţă. Sumele provenite din vânzarea biletelor la spectacolul din 30 martie „Tigrul din orașul nostru, jucat sub semnul „Artiștii pentru artiști”, alimentează Fondul de Solidaritate Teatrală – baza financiară a sesiunilor de sprijin pentru artiştii aflaţi în dificultate. Acest Fond a fost completat atât prin donaţii individuale şi sponsorizări, cât şi prin licitaţiile organizate în ultimii trei ani în cadrul Festivalului Naţional de Teatru cu obiectele donate de artişti. Pe parcursul anului 2016 au fost ajutaţi 64 de artişti cu sume cuprinse între 500 şi 2.500 lei. Suma totală alocată a fost 91.200 lei.  

 

Dacă doriți să sprijiniți campania de solidaritatea a UNITER, Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava vă așteaptă pe 22 aprilie la spectacol.

 

Prețul unui bilet este 10 lei.

Rezevări, la telefon: 0759048677

 


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava