Stiri

Abonamente și alte facilități

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava încurajează și răsplătește publicul de teatru. Începând cu anul 2018, TMMVS acordă facilități spectatorilor fideli prin abonamente și reduceri de grup, după cum urmează: 
a)Un abonament nominal, care presupune 6 spectacole proprii la prețul de 90 de lei, cu excepția premierelor. Rezervarea locurilor se face cu cel puțin 48 de ore înaintea spectacolului. Abonamentul este valabil per stagiune.
b)Facilități de grup, în funcție de numărul de persoane:
- 10 persoane: 9 bilete + 1 bilet gratis
- 20 persoane: 17 bilete + 3 bilete gratis
- 100 persoane: 10 lei/biletul în loc de 20 lei
Menționăm că prețul unui bilet la spectacolele produse de TMMVS este 20 de lei și 10 lei/elevi, studenți, pensionari.
Potrivit regulamentului oficial de participare la spectacolele și evenimentele Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava, adulţii și copiii cu handicap grav şi accentuat beneficiază de intrare liberă, în urma unor rezervări în prealabil la telefonul 0759048677. Adultul cu handicap mediu şi uşor beneficiază de bilete de intrare în aceleaşi condiţii ca elevii, studenţii şi pensionarii, în limita locurilor disponibile. 
Premierele nu fac obiectul acestor facilități. Prețul unui bilet la premieră este 25 de lei, indiferent de vârstă sau categorie socială. 
Acest subiect și proiectele Teatrului Municipal Matei Vișniec Suceava în 2018 au fost prezentate în cadrul unei conferințe de presă susținută vineri, 5 ianuarie 2018, de conducerea TMMVS.


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava