Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava

Repertoriu

Zadarnicele chinuri ale dragostei

Program
Nu există program pentru acest spectacol !

Spectacolul este o pledoarie pentru dragoste și îndrăgostiți, pentru sensibilitate și pasiune, o comedie pentru tinerii de toate vârstele și mai ales pentru cei care cred că existența fără iubire e un nonsens. Zadarnicele chinuri ale dragostei este un studiu atent elaborat asupra celor mai fine aspecte ale emoției umane, totul văzut printr-o prismă comică, hilară, jucăușă, relaxantă dar, în același timp, lucidă și ironică.

Zadarnicele chinuri ale dragostei (Love's Labour's Lost) este o piesă mai puțin cunoscută a lui William Shakespeare și mai rar montată. Apreciată  ca fiind una dintre cele mai „flamboaiante“, din punct de vedere intelectual, piesa abundă în sofisticate jocuri de cuvinte, calambururi şi aluzii literare. Spectacolul în regia lui Alex Bogdan transpune problematica piesei în actualitatea zilelor noastre, cu accente pe cotidian și realitățile cunoscute.

Alexandru Bogdan este regizor și actor cu experiență, care propune o modalitate interesantă de abordare a textului clasic. Spectatorii l-au mai întâlnit pe regizorul Alex Bogdan pe scena Teatrului „Matei Vișniec” cu prilejul spectacolului invitat Happy End.

Regia: Alexandru Bogdan

Scenografie/Costume: Raluca Alexandrescu

Light/video design: Eranio Petruska

Distribuție: Cosmin Panaite, Bogdan Cantauz, Sergiu Moraru, Bogdan Amurăriței, Diana Lazăr, Delu Lucaci,                                Clara Popadiuc, Cristina Florea, Cătălin Mîndru, Alexandru Marin, Horia Butnaru

Durata spectacolului: 1h 40 min

 

Prețul unui bilet este 20 de lei/ 10 lei (elevi, studenți și pensionari).

Relații și rezervări, la telefon: 0759048677; bilete@teatrulmateivisniec.ro.

(Luni-Vineri între 8:00-14:00)

Eliberări bilete: Luni-Vineri între 13:00-16:00.

 

 

 

Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava