Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava

Spectacol invitat

Teatru de repertoriu

Distribuție
Autor Eldad Cohen
Regie Iftach Jeffrey Ophir și Erez Drigues
Program
Nu există program pentru acest spectacol !

Un tânăr și timid dramaturg este invitat de nevroticul manager, obsedat de Hamlet, al unui teatru de repertoriu, să discute despre piesa de debut a tânărului, dar discuția se transformă într-o întâlnire nebunească, în care confuzia comică și momentele aparent absurde se suprapun.

O premieră absolută în România, spectacolul este o comedie nebunească despre o lume și mai nebună, dintr-un teatru de repertoriu.

Această comedie nouă, cu un schimb de replici rapid, ironizează moștenirea bogată, dar adesea pompoasă, a atmosferei din unele dintre teatrele consacrate, inclusiv obsesiile pentru clasic, actorii veterani de renume și managementul puternic și adesea grevat de latura financiară.

Dramaturgul și directorul teatrului de repertoriu poartă conversații ce par, la început, lipsite de logică, despre tatăl tânărului, mort pe scenă, și mama sa, tot angajată a teatrului, dar nu numai atât, pentru a-și dezvălui sensul și esența pe parcurs.
În plus, când arta se lovește de valoarea producției, lucrurile nu sunt niciodată simple. Dar atunci când la asta se adaugă și detalii personale nebunești, bucăți vii de trecut și mai mult decât atât, situația se complică și nimic pe pământ nu-l poate pregăti pe tânăr pentru experiența pe care urmează să o aibă alături de straniul personaj care este directorul teatrului. O experiență care scoate la lumină multe lucruri despre director, despre părinții tânărului dramaturg, despre el însuși și creația sa, și care se află la granița fină dintre conștient și subconștient, teatru și viața reală.

Veți vedea o montare inedită, lucrată milimetric și matematic, plină de replici inteligente, întoarceri și răsturnări de situație.

Actori atât de cunoscuți publicului din serialele-vedetă de la ProTv Vlad, Las Fierbinți și Lecții de viață, Anghel Damian și Cristi Martin sunt, de data asta, protagoniștii unui spectacol special, plin de situații comice și care, pe alocuri, frizează absurdul, ceea ce-l face cu atât mai amuzant.

Distribuția: Cristi Martin și Anghel Damian
Regia: Iftach Jeffrey Ophir și Erez Drigues
Traducerea: Maria Alexe

Autor: Eldad Cohen

Regia: Iftach Jeffrey Ophir și Erez Drigues

PREȚ BILET: 40 lei

Biletele se găsesc la casa de bilete a teatrului și pe www.mystage.ro.

Recomandat spectatorilor cu vârsta peste 14 ani.

Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava