Spectacol invitat

Oaza Nebunilor

Oaza Nebunilor
Distribuție
Regie Daniel Dragomir
Program
Nu există program pentru acest spectacol !

Spectacolul “Oaza Nebunilor” este o invitație adresată publicului de a chestiona veridicitatea informației cu care intră în contact în fiecare moment.

Ce este mai ușor de acceptat: Adevărul sau minciuna? De ce depinde gradul nostru de acceptare a informației false? Care sunt indiciile transmise la nivel verbal și non-verbal care ne indică dacă informația este adevărată sau falsă? Care sunt lucrurile pe care le considerăm adevărate dar despre care decidem să nu discutăm?

Coregrafie, Regie, Concept Scenografie: Daniel Dragomir

Perfomeri:
Mariana Gavriciuc / Iuliana Danciu
Iulia Lupașcu
Daniel Dragomir
George Pleșca
Teodor Cauș / Vlad Furtună

Muzică originală: Adrian Piciorea, Daniel Stănciucu, David Luncă
Sound Design: RAW Creatives
Lighting Design: Alexandros Raptis
Design Costume: Andreea Vălean
Text: Daniel Dragomir, Daniel Mihoc

Documentare Foto-Video: Tudor Popa
Producție Decor: weMESHup
Grafician: Mihai Șerbănoiu

Producător: compania Contemporary Creative Dreamers

------------------------------
Spectacolul “Oaza Nebunilor” este realizat în cadrul proiectului cultural “Cuvântare”, produs de compania Contemporary Creative Dreamers și cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național în cadrul sesiunii de finanțare II/2023.
Partenerii proiectului sunt: Centrul Național al Dansului București, Teatrul Municipal “Matei Vișniec”, Teatrul “Andrei Mureșanu”, Teatrul Municipal “Csiki Jatekszin”, Asociația “Unfold Motion”, Unfortunate Thespians, Radio Romania Cultural

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

 

Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava