Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava

Spectacol invitat

I am You

Distribuție
Ilustrații Andrei Cozlac
Lumini Alexandros Raptis
Program
Nu există program pentru acest spectacol !

I am You este un concert performativ născut din dialogul solistei vocale Ana-Cristina Leonte cu beatboxer-ul și coregraful Denis Bolborea. Pornind de la dorința comună de explorare a ideii de ritual prin tehnici și tehnologii moderne, manifestarea vine ca un răspuns la nevoile unei societăți în care asistăm la o separare a indivizilor, o disipare a sensului și a rolului comunității. Detașându-se de cadrul urban în care relațiile interumane sunt subțiate și distorsionate, cei doi artiști s-au adâncit în căutarea unui limbaj universal care își propune să atingă dincolo de alegerile personale și diferențele de orientare spirituală, având ca sursă o profunzime umană universală, independentă de religie și cultură.

”Suntem interesați să creăm legături între limbajul tradițional și limbajul contemporan, exprimarea artistică a profesioniștilor și naturalețea exprimărilor needucate, mediul sonor acustic și tehnicile ofertante de explorare a sunetului din mediul electronic.”

Performeri: Ana-Cristina Leonte, Denis Bolborea
Videoproiectie: Andrei Cozlac
Documentare Foto-video: Gabriel Durlan
Producător: Indie Box

Partenerii proiectului: Fundația Mihai Eminescu Trust, Centrul Multimedia Teatru Fix, Casa de Cultură a Studenților Suceava, Fundația John Teth pentru Jurnalism, SC Arts Arena SRL.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Intrarea liberă!

Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava