Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava

Spectacol invitat

Crina și păpușile vorbitoare

Crina și păpușile vorbitoare
Distribuție
Autor Crina Zvobodă
Regie Crina Zvobodă
Program
Nu există program pentru acest spectacol !

Crina și păpușile vorbitoare – spectacol de ventrilocie realizat de renumita artistă Crina Zvobodă.

Un spectacol dedicat întregii familii; atât părinții cât și copiii vor avea parte de o experiență diferită și specială.Ventrilocia este cel mai nou gen de divertisment de la noi din țară.
Participarea Crinei în ediția a treia a emisiunii Românii au talent, a fost rampa de lansare către o carieră de succes, în care artista și ,,bunica” ei haioasă sunt personajele principale ale unor show-uri excepționale, care stârnesc râsete pe bandă rulantă și ropote de aplauze.

Un spectacol 100% interactiv, inedit și plin de umor !

Crina Zvobodă este singurul artist-ventriloc din România rescunocut mondial. Tânăra ventrilocă poate vorbi fără să-şi mişte buzele şi îşi amuza publicul cu umorul său.
”Sunt puţine femei ventriloc în lume, pentru că sunt puţine femei care îşi pot ţine gura!” declară artista într-un interviu .
Tânăra ventrilocă are două modele pe care le apreciază și le urmărește de câte ori are ocazia: Nina Conti, o artistă ventriloc din Anglia și Jeff Dunham, din SUA, el fin cel mai popular ventriloc din lume. Crina Zvobodă este membru UNITER și membră a Societății Internaționale a Ventrilocilor.

Regia: Crina Zvobodă
Autor: Crina Zvobodă
Scenografia (decor, costume): Crina Zvobodă
Durata spectacol: 50 min.

Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava