Proiecte

O serată teatrală

O serată teatrală - O serata teatrală

Colegiul Național Ștefan cel Mare din Suceava, în colaborare cu Teatrul Municipal Matei Vișniec, invită publicul iubitor de teatru tânăr, sâmbătă 3 decembrie, la evenimentul intitulat "O serată teatrală..."

Din program:
- ora 18:00 - spectacolul "Break The Wall" - Victoria Art București;
- ora 19:30 - "Un Spectacol Pamfomatic" - Atelierul de Teatru Botoșani;
- ora 21:00 - spectacolul "Cercul Poeților Dispăruți" -Teatrul Pi Suceava.

Intrarea la spectacole este liberă, dar și pe bază de invitație. Invițatiile pot fi găsite si la sediul teatrului, în limita locurilor disponibile.

Realizarea acestui eveniment a fost posibilă cu ajutorul Ministerului Educației și Cercetării prin Inspectoratul Școlar Județean Suceava, Colegiului Național Mihai Eminescu Suceava și al firmei de evenimente Epic.Co Agency Suceava.

La eveniment se vor colecta donații care vor merge în fondurile trupei de teatru Pi și se vor folosi pentru achiziționarea unui minim de decor și recuzită necesar în viitorul proiect.

Parteneri Media: Clement Media, Crai Nou, Monitorul de Suceava, NewsBucovina.ro, Jupanu', Intermedia TV, NEst TV Channel Suceava, Plus TV, Bucovina TV, Suceava Live, Obiectiv de Suceava, Radio Top, Radio AS, Radio Viva, Impact FM, orasulsuceava.ro, Suceava News Online, newsme.ro.


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava