Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava

Evenimente

Spectacolul TITANICUL - duminică, 11 iulie, ora 19:00

Spectacolul TITANICUL - duminică, 11 iulie, ora 19:00

Dragi prieteni ai teatrului, din cauza condițiilor meteorologice, spectacolul din seara de 30 iunie, din curtea interioara a Hanului Domnesc din Suceava, "Titanicul", de Florin Lazarescu, regia Cosmin Panaite, se reprogrameaza pentru duminica, 11.07.2021, ora 19:00. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Spectacolul TITANICUL, de Florin Lăzărescu, în regia lui Cosmin Panaite, vă va spune povestea comico-horror a personajelor captive pentru eternitate pe celebrul vas de croazieră scufundat de peste un secol.

Muzica: Bobo Burlăcianu

Mișcare scenică: Andreea Belu

Scenografie: Sebastian Rațiu

Regia tehnică: Cătălin Rodenciuc

Distribuția: Cristina Florea, Alexandru Marin, Delu Lucaci, Bogdan Amurăriței, Diana Lazăr, Butnaru Horia Andrei, Costin Bucătaru

Și pentru ca invitația să fie una cu adevărat de nerefuzat vă spunem că intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Speram sa fie o vreme mai prietenoasa.

În data de 26 iunie2021, a fost publicată HOTĂRÂREA nr. 41 din 24.06.2021 privind propunerea adoptării unor măsuri de relaxare în contextul evoluției pandemiei de COVID-19

Începând cu data de 01.07.2021: -participarea la evenimentele culturale în aer liber este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital etc.).

 


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava