• Acasă
  • Evenimente
  • Nelu GâscăNelu - spectacol invitat al Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” Botoșani pe scena TMMVS

Evenimente

Nelu GâscăNelu - spectacol invitat al Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” Botoșani pe scena TMMVS

Nelu GâscăNelu - spectacol invitat al Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” Botoșani pe scena TMMVS

Joi, 6 aprilie. la orele 10:00 și 12:00, cei mai mici prieteni ai teatrului se vor bucura de spectacolul invitat al Teatrului pentru Copii și Tineret Vasilache Botoșani - „Nelu GâscăNeluʼ”, de Maria Gornic, în regia Florin Iftode.

Spectacolul „Nelu GâscăNeluʼ” este un spectacol pus în scenă de Teatrul Pentru Copii și Tineret „Vasilache” Botoșani și prezintă păţaniile unui pui de gâscă lăudăros, adoptat de doi vecini nostimi.

Din cauza lăudăroşeniei lui, Nelu GâscăNeluʼ era cât pe ce să fie făcut friptură de către doamna Vulpe. Însă, cum „prietenul la nevoie se cunoaşte”, Măriuca, o fetiţă cumsecade şi prietena gâscănelului, îl salvează pe acesta din ghearele doamnei Vulpe.

Vă invităm să vizionaţi un spectacol interactiv, cu păpuşi şi actori, din care copiii vor învăţa că „lauda de sine, nu miroase-a bine!” Florin Iftode – regizorul spectacolului.

„Nelu GâscăNelu“,de Maria Gornic, regia – Florin Iftode (asistent regie, Alin Gheorghiu); scenografia – Gelu Rîșca.
Invitați să dea viață acestei reprezentații sunt artiștii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache“ din Botoșani: Renata Voloșcu, Oana Asofiei, Ioana Buta, Adelina Cojocariu, Cosmin Tanasă și Andrei Bordianu.

Biletele vor fi puse în vânzare la casieria teatrului și online, pe www.blt.ro.
Preț bilet: 10 lei


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava