Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava

Evenimente

Lansare de carte - LUMEA MAJESTĂȚII SALE

Joi, 23 ianuarie, ora 17:00, în Spațiul expozițional al Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava a avut loc un eveniment organizat de Asociația Seva: lansare de carte „Lumea Majestății Sale. Jubileul Custodelui Coroanei Române” în parteneriat cu Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava, Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava, C.N. „Petru Rareș” Suceava și C.N. „Ștefan cel Mare” Suceava.

Evenimentul a fost prezentat de prof. univ. dr. Ștefan Purici, prorector al Universității Ștefan cel Mare Suceava.

Anii 2019 și 2020 marchează, deopotrivă, două date semnificative pentru regalitatea românească și dinastia națională: Jubileul Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei Române. În martie 2019 s-au împlinit șapte decenii de la nașterea sa, iar în ianuarie 2020 se vor împlini trei decenii de la venirea definitivă, pe pământ românesc, a viitoarei suverane.

Volumul „Lumea Majestății Sale. Jubileul Custodelui Coroanei Române” este structurat pe trei secţiuni – „Cuvinte regale despre Majestatea Sa”, „Rolul instituţional al Casei Regale şi al Majestăţii Sale”, „Portrete în timp ale Majestăţii Sale”, iar secțiunea de Cuvânt-înainte este semnată de Alteța Sa Regală Principele de Wales, văr cu Majestatea Sa Margareta a României, Custodele Coroanei.
Volumul este coordonat de Alexandru Muraru și Daniel Șandru. Acesta din urmă va fi prezent la Suceava la lansarea de carte.

Evenimentul s-a încheiat cu o sesiune de autografe oferită de co-autorul carții, Daniel Șandru.
Vă așteptăm cu drag!


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava