Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava

  • Acasă
  • Evenimente
  • H.A.H. - Hidden Abuse Holdings | 23 mai | VIZIONARE ONLINE #ÎnLocDeZTMV2020

Evenimente

H.A.H. - Hidden Abuse Holdings | 23 mai | VIZIONARE ONLINE #ÎnLocDeZTMV2020

Spectacolul „H.A.H. - Hidden Abuse Holdings” este un concept de Botond Nagy, după Beaumarchais.

„Vreau să vorbesc despre cei care s-au eliberat din sclavia contemporană, acea sclavie care începe cu: Trimite-ne, te rog, un CV! Dincolo de toate acestea, noțiunea de independență este doar o iluzie. Cum poți fi astăzi, cu adevărat independent, când, zi de zi, ești racordat numai la lucruri de care depinzi. Depindem de societate, depindem de oameni și de supermaketul de la colț. Nici măcar față de tine nu ești independent, fiindcă faci parte dintr-un întreg, iar asta se numește Viață. Așa că apare întrebarea: cum putem trăi, în primul rând, fără să abuzăm de noi înșine; și abia apoi, cum putem conviețui fără să ne lăsăm abuzați de ceilalți sau să-i abuzăm noi pe ei. Abuzul și violența sosesc în liniște, la fel ca moartea. În acest spectacol vă prezentăm un birou de abuz, unde moartea interioară este inevitabilă. Avem tendința să credem că ne facem rutina zilnică, dar nu. În fiecare zi îmbătrânim un pic și în fiecare zi devenim puțin mai altfel, iar cu cât suntem mai altfel, cu atât ajungem mai aproape de acel punct unde nu mai există niciun sunet, nicio imagine, ci doar senzația că totul trece. Și a trecut.” spune regizorul Botond Nagy, despre spectacolul „H.A.H. - Hidden Abuse Holdings”

Spectacol online

Concept & Regie: Botond Nagy
Dramaturgie: Kali Ágnes
Space design: Andreea Săndulescu/ Ara Dein
Costume design: Tímea Ágnes Benedek
Sound design: Claudiu Urse
Coregrafie: George Pop

Distribuție: Bogdan AmurărițeiRăzvan Bănuț, Butnaru Horia Andrei, Cristina FloreaDiana LazărDelu LucaciAlexandru Marin, Diana Peptănuș Marin, Mîndru Cătălin Ştefan, Cosmin Panaite, Clara Popadiuc și câinele Akilah de Badea Gheo.

Spectacolul programat sâmbătă, 23 mai, la ora 19:00, este disponibil pe pagina de Facebook a TMMVS: https://www.facebook.com/teatrulmateivisniec.ro/ până la ora 24:00.


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava