Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava

Evenimente

Drama pentru toți

Drama pentru toți

Asociația Frilensăr.ro împreună cu Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava anunță lansarea proiectului „Drama pentru toți”, un proiect de scriere dramatică online destinat exclusiv adolescenților din țara noastră, cofinanțat de Adminstrația Fondului Cultural Național.

Dacă ești adolescent (14-18 ani), dacă îți place teatrul sau măcar ideea de teatru, dacă îți place să scrii și undeva acolo în sinea ta crezi că ești bun la asta, înscrie-te la „Drama pentru toți”.

Ce reprezintă „Drama pentru toți”?
O serie de ateliere de scriere creativă și scriere dramatică destinate adolescenților. Inițial, ar fi trebuit să ne vedem face-to-face, la aceeași masă, în șase teatre din țară, unde să ne apucăm să punem teatru la cale și dramaturgia sub lupă, însă situația dificilă prin care trecem cu toții ne-a împins în online. Nimic nu e imposibil, așa că #stămcasă, și ne scriem dramatic online.
„Ai auzit de Shakespeare? Se povestește că și el la vremea lui a fost adolescent. Bine, trăia în alte vremuri și sigur nu era atât de izolat cum suntem noi acum, dar să zicem că și el a prins vârsta asta și poate că la vârsta asta s-a și apucat de scris. Cine știe… Deci nimic nu e imposibil.” - Daniel Chirilă, fondator al Platformei Culturale Frilensăr.

Cine se poate înscrie?
Adolescenți cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, care au chef de joacă în scris și timp liber în izolare. Cursurile se vor desfășura online, începând cu data de 15 aprilie, participarea este gratuită, dar locurile sunt limitate!

Înscrierea se face online, completând următorul formular:

https://forms.gle/


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava