Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava

Evenimente

De Sânziene sărbătorim Zilele Sucevei!

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava și Primăria Municipiului Suceava vă invită Duminică 24 iunie 2018 la teatru!
Ne face o deosebită plăcere să oferim publicului, în mod gratuit, 2 spectacole de excepție, 2 antiteze ale vieții cotidiene:
-24 iunie 2018, ora 16.00, în Zona de Agrement Tătărași, într-o locație surpriză pe care vă invităm s-o descoperiți, se va juca „Buzunarul cu pâine” de Matei Vișniec, o fabulă urbană în regia lui Alex Bogdan, cu Alex Nagy și Alex Bogdan.
-24 iunie 2018, ora 19.00, la Teatrul Municipal Matei Vișniec se va pune în scenă piesa „Noapte bună, tăticule!”, o adaptare după „Joyeuses Pâques” de Jean Poiret, montat de Alexandru Grecu. „O comedie spumoasă, despre micile noastre slăbiciuni, în acest secol grăbit. O poveste despre dragoste și trădare, despre infidelitate și devotament, despre triunghiul clasic (el, ea și amanta), ce ne violează spațiul nostru conjugal, despre inocență și imoralitate, în fine e despre noi, consumatorii de cultură. O comedie subtilă și foarte actuală, servită lejer, cu mult umor și scene destul de picante, ancorate în lumea sentimentelor umane ” afirmă regizorul Alexandru Grecu.

Vă așteptăm la teatru!

Intrarea este liberă


Teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Matei Vișniec Suceava