• Home
  • News
  • Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava își suspendă activitatea pentru următoarele două săptămâni

News

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava își suspendă activitatea pentru următoarele două săptămâni

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava își suspendă activitatea pentru următoarele două săptămâni

https://www.newsbucovina.ro/social

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava a anunțat, vineri, că își suspendă activitățile cu publicul pentru următoarele 14 zile.

„Având în vedere că în municipiul Suceava incidența cazurilor de infectare cu Covid-19 a ajuns la 1,56 la mia de locuitori, Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a hotărât suspendarea activităților cu publicul în instituțiile de spectacole în perioada 9 23 octombrie 2020 pentru limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2,” precizează comunicatul emis de Teatrul sucevean.

Prin urmare, spectacolul Orașul al Teatrului Pentru Copii și Tineret „Luceafărul” Iași, programat pentru data de 9 octombrie, ora 18:00, se anulează. Sursa citată a menționată că deocamdată nu știe dacă va putea reprograma acest spectacol deoarece și județul Iași se află în aceeași situație de evoluție ascendentă a cazurilor de infecție cu virusul SARS-COV-2.

Pentru persoanele care au achiziționat bilete la spectacolul care ar fi trebuit să aibă loc, Teatrul sucevean oferă următoarele variante:

1) pentru biletele achiziționate de la casieria teatrului:

-aveți posibilitatea folosirii biletelor la unul din spectacolele viitoare, NUMAI în baza unei rezervări telefonice la numărul: 0759048677 sau prin email la adresa: bilete@teatrulmateivisniec.ro.

- puteți solicita restituirea contravalorii acestora la casieria teatrului.

2) pentru biletele achiziționate online 

puteți solicita restituirea contravalorii acestora direct către www.blt.ro cu indicarea ID- ului comenzii.


Matei Vişniec Theatre

Matei Vişniec Theatre